SCIENCE AND TECHNOLOGY FACILITIES COUNCIL LCFI OVERSIGHT COMMITTEE

Agenda for the meeting to be held on Friday, 17th October 2008 at STFC, Polaris House, North Star Avenue, Swindon. The meeting will commence at 10.00 am in Meeting Room SFW1. The Collaboration will join for coffee at 11.00am.

10.00		Closed Session	60 mins	
	1.	Minutes of the last Meeting, 15 th February 2008		LCFI OsC Mins 1(08)
	2.	Actions and Matters Arising from the Minutes		LCFI OsC Act 1(08)
	3.	Preliminary discussion of questions for the LCFI team		Oral
11.00		Open Session LCFI team join the meeting Coffee	15 mins	
11.15	4.	Report on LCFI progress since the last OsC meeting	45 mins	LCFI OsC 2(08)
12.00	5.	Collaboration's future plans	15 mins	
12.15	6.	Discussion/Question & Answer Session	45 mins	Oral
13.00		Lunch	45 mins	
13.45	7.	Closed Session of the Committee	60 mins	Oral
14.45		Open Session	30 mins	
	8.	Feedback to the LCFI team		Oral
	9.	Any Other Business		Oral
15.15		Finish		