SCIENCE AND TECHNOLOGY FACILITIES COUNCIL LCFI OVERSIGHT COMMITTEE

Agenda for the meeting to be held on Friday 13th July 2007 at STFC, Polaris House, North Star Avenue, Swindon. The meeting will commence at 10.00 am in Meeting Room SFW1 (formerly PPARC Meeting Room 4). The Collaboration will join for coffee at 11.00 am.

10.00		Closed Session	60 mins	
	1.	Minutes of the last Meeting, 10th January 2007		LCFI OsC Mins 1(07)
	2.	Actions and Matters Arising from the Minutes		LCFI OsC Act 1(07)
	3.	Preliminary discussion of questions for the LCFI team		Oral
11.00		Open Session LCFI team join the meeting Coffee	15 mins	
11.15	4.	Report on LCFI progress since the last OsC meeting	45 mins	LCFI OsC 2(07)
12.00	5.	Discussion/Question & Answer Session	45 mins	Oral
12.45		Lunch	45 mins	
13.30	6.	Closed Session of the Committee	60 mins	Oral
14.30		Open Session	30 mins	
	7.	Feedback to the LCFI team		Oral
	8.	Date of the next meeting (please bring your diaries)		Oral
	9.	Any Other Business		Oral
15.00		Finish		

For Information

- (i) LCFI actions summary, February 2007
- (ii) Gantt chart, February 2007
- (iii) Updated milestones, February 2007
- (iv) LCFI Finances v1 2a, March 2007
- (v) Individual Gantt charts for Work Packages 1-7, March 2007